Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

du är bättre än die hard 2

Av sandra - 27 februari 2008 17:54

Vad har jag gjort idag förutom att sovit? ingenting, absolut ingenting. Är så sjukt trött nu för tiden, kan inte slappna av på nätterna så jag sover sämre än sämst, men det kan ju också vara roligt.


Nu har jag nyss ätit, och jag fick i mig alltihopa! Ska strax iväg på hockey med pappa, och jag är sugen på daimglass. Jag har också bokat klipptid på fredag, är i stort behov av att färga håret också så jag får se om jag gör det själv eller om någon vänlig själv vill hjälpa mig!?


Och jag blir mer förvirrad för varje dag som går, och jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka eller känna längre. Men just nu har jag en hel del annat att tänka på så jag orkar inte ägna min energi åt det här nu, om du verkligen vill något så får du säga till.


Nu ska jag sätta på diskmaskinen och byta om.

Puss och kram 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se