Alla inlägg under februari 2008

Av sandra - 20 februari 2008 22:33

Åh jag tror ingen förstår hur glad jag är just nu.. Under kvällen fick jag ett samtal av min kära morbror som lät ungefär såhär;

han: har du lust att komma ner över sportlovet

jag: ja fast jag jobbar några dagar, men jag kan se vilka så hör jag av mig sen.

han: ja vad bra. vi får komma överens över en bra lön som du kan få också

jag: ja fast jag hjälper ju till för att jag tycker  det är kul

han: jo men vi tycker nog du ska ha betalt, johanna var lite orolig om du skulle klara det med 2 barn. Fast lisa går ju på dagis måndag-onsdagar.

där slutade jag tänka, och insåg att jag skulle få passa mina älsklingar själv fram till klockan 2.


Hur underbart är inte det, så började jag kolla hur jag jobbade och insåg att jag är bara ledig mån-onsdag. Men eftersom jag har en världens bästa emilie så skulle hon ta mitt pass på torsdag så jag kan åka hem på fredag dag :D .. Så imorgon eller fredag så ska jag gå ner och fixa så hon får mitt pass, måste boka tågbiljetter också ..


Så om inte emilie ändrar sig (då kommer jag bli sur och börjar troligtvis att gråta) så åker jag till linköping på måndag v.10 och kommer hem på fredag kväll ..


Nu ska jag sova och oroa mig för nästa vecka, är nämligen ensam hemma måndag-onsdag.. jag skulle ha haft dig då

God natt allihopa

ANNONS
Av sandra - 20 februari 2008 09:40

Jag är less på allt jävla skitsnack går runt hela tiden. Varför slösar man egentligen sin tid på att prata skit om en annan människa, okej fine om hon eller han är dum i huvudet men det är inte vårat problem. Menar vi mår troligtvis inte bättre för att skvallra / prata skit om någon i vår närhet.


Inatt låg jag och tänkte en massa, på vad det är jag har förlorat. Jag har förlorat nästan allt av det jag ville ha. Nu är allting bara bortblåst, och det är som om jag inte ens finns kvar som om jag aldrig har funnits i era ögon.


Ska plugga på historia provet nu och försöka sluta tänka. Är less på alla just nu, varför inte bara stå upp för det ni tycker coh säg det till personen istället för att säga det till mig eller någon annan. Jag skiter i om du tycker att hon har en ful tröja eller om han/hon är här idag, varför ska jag veta det för?!

Hejdå!

ANNONS
Av sandra - 19 februari 2008 13:50

Idag är det tisdag och det betyder att jag är ledig idag, det är inte direkt så jag klagar på det. Vaknade vid halv 12 imorse efter 12 timmars sömn, hur skönt som helst..


Senare idag kommer pappa och hämtar mig så ska vi åka på hockey, ser jag verkligen framemot. Men innan dess måste jag träna på historia provet som jag har imorgon, och lite på engelskan som jag har på måndag.


Ibland kommer jag aldrig förstå mig på vissa saker, och hädanefter ska jag vara tyst när jag pratar folk, bara svara på frågor och fan itne säga något mer eftersom allting jag säger blir fel.


Nu ska jag bädda sängen och fixa till mig lite, sen ska jag sätta mig och plugga. Just ja ska åka upp till morfar helgen v.10, ska bli huur skönt som helst!


Puss och kram!

ps. snart är dagen med ett stort D, vet fan inte hur jag ska klara det. ds.

Av sandra - 18 februari 2008 09:41

Aah känner att jag är jätte irriterad idag, men vette sjutton på vad. Är iallafall jätte hungrig eftersom när jag skulle käka frukost imorse så fick jag i mig två tuggor av en macka innan jag började må illa eftersom jag fick upp bilder på vad det var jag egentligen åt. Hostade så mycket så jag trodde jag skulle kräkas, och jag satt och köjdes (??) hela tiden för det var så grymt äckligt, och bilderna försvann aldrig från hjärnhinnan heller.. Måste börja göra någonting åt det här, sen kunde jag inte ta i kranen för jag tänkte på alla som hade tagit där innan och jag blev grymt äcklad av det.


Just nu har jag engelska, ville ligga kvar och sova imorse men jag kan inte missa engelskan mer. Ska försöka vara här på varje lektion hädanefter. Jobbet ringde nyss också, men ska dit sen och jag hoppas det har något litet pass som de ville att jag skulle ta!


Nu ska jag kolla runt lite innan vi börjar igen, ska även ha projektmöte i eftermiddag och jag hoppas att jag är klar sen.Av sandra - 17 februari 2008 22:04

Jag skulle kunna berätta för dig allt jag gjorde ihelgen, vet fan inte varför jag inte gör det. För varför ska du få såra mig om inte jag får göra det mot dig? Skulle kunna säga en miljon sanna saker om dig till dig, kanske finns en orsak till varför jag inte gjort saker och ting?!


Det värsta är att jag är så jävla blind, det finns inget oss det har aldrig gjort det och de kommer aldrig att göra det. Inte så länge som du kommer och går så som du vill, för så fungerar inte ett förhållande! Din jävla idiot, fyfan vad jag hatar dig egentligen..


we said it would be forever

Av sandra - 17 februari 2008 13:34

Usch ska inte säga något om gårdagen, hade sådär halv kul. Sandra kom och joinade oss också, det var kul :) Mamma lurade i mig något glas som bestod av 99 procent sprit och 1 procent cider, det var ju verkligen mumma. Inge folk alls ute och jag var jävligt trött.. Så nu sitter jag här i sängen med huvudvärk och sen sovande emilia bredvid mig :)


Idag ska dagen ägnas åt plugg,plugg och lite städning. Min döda blomma tappar alla sina gröna blad eller vad man ska kalla det, så de ligger lite här och där. Ett och annat besök kanske också hinns med en dag som denna.


Men nu ska jag kika runt lite och träna på engelskan. OCH JUSTJA jag har namnsdag idag :)

puss

Av sandra - 16 februari 2008 18:14

Jag lever livet just nu, och det är så himla skönt! Det är såhär det ska vara, önskar att jag alltid kunde känna såhär. Eller ja, vissa saker kan få bli bättre nu men det är inget som jag kan göra någonting åt.


Sitter och dricker lite vin och funderar vad jag ska sätta på mig ikväll. För ikväll ska jag och emilia ut igen, eventuellt malin om hon ångrade sig :) Igår var det ganska så roligt, fast det kan inte vara tråkigt när jag har mitt gäng med mig!


Nu ska vi snart käka, mammas kompisar är hemma och jag hoppas  vi ska käka snart för jag behöver ha något i magen!


Hoppas alla andra får en trevlig kväll, puss och kram!
Av sandra - 14 februari 2008 12:18

Är hemma på rast nu, eller ska gå ner igen om ungefär 10 minuter.. De är så underbara så det finns inte. MEN när jag kom in imorse så finns det en affisch med "sjukdomar som går", och då stod det magsjuka där under! Så jg har tvättat händerna hela tiden idag, tänker verkligen inte få det!


När jag har slutat så ska jag ner på stan med emilia, ska köpa en tröja på hm och hon skulle köpa smink :) sen ska jag, syster och mammi ut och käka någonstans :)


imorgon är det äääntligen fredag .. Sen funderar vi på om vi ska gå ut på lördag också, eller vi har mer eller mindre bestämt det eller?!


Nu ska jag borsta tänderna och kila ner!

ha en bra dag allihopa, kramar!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se