Alla inlägg under februari 2008

Av sandra - 13 februari 2008 20:09

Idag har jag hunnit med ganska mycket faktist, skolan, stan, lagat mat, tvättat, jobbat och pluggat lite. Eller jag tränade lite på engelska orden sen somnade jag, och när jag vaknade igen så var elen tillbaka.. Skit glad blev jag och började laga mat, och då blev det avbrott igen och det blev kolsvart i heela lägenheten. Trodde döden var kommen, fast när jag hade tänt alla ljus så kom den tillbaka, tur det!


Sen gick jag ner och jobbade som sagt, fast bara i 2 timmar men det var skönt ändå faktiskt..


Imorgon är det dags att leka med småbarnen igen, hoppas det är fint väder imorgon bitti bara.. Sen ska jag på stan igen med emilia och prova en tröja på hm som jag kan ha på fredag.. Har verkligen inga kläder alls att ha på mig, lite små jobbigt.


Nu ska jag se om vår tv fungerar, för den gjorde nämligen inte det för 10 mintuer sen. och jag känner hur paniken börjar komma för kl 21.00 är det ju greys!


Må så gott, kramar!

Av sandra - 13 februari 2008 09:47

Sitter på skolan och har religion nu, inte så värst roligt men det är intressant som tur är..


Väntar på att vi ska sluta för då ska jag och sandra k'äka på subway och sedan ska jag och emilia gå och köpa biljetter tills på fredag :) sen ska emilie eventuellt klippa min lugg.. Eller jag ska mer eller mindre tvinga henne för jag ser verkligen ingenting nu längre!


Och jag längtar tills på fredag! för då ska vi har kul, visst då?!


Puss & kram!

Av sandra - 12 februari 2008 13:35

Det gick bra att träna igår och det var riktigt skönt att slappna av och bara träna i 1 timme .. Sen när jag kom hem så pratade jag med emilia i telefon, tror vi pratade 3 timmar ;o så länge har inte jag pratat i telefon på jätte länge.


Idag hade vi frilufsdag men när jag vaknade så var de 10 minus så ajg stannade hemma, men nu verkar det vara fint väder ute igen så jag ska ta på mig lite kläder och gå ner och fixa trapporna och sedan ska jag ta en liten runda tror jag.. Sen så ska jag träna på engelskan och historian!


Men nu ska jag som sagt skaffa ork och gå ner och städa, eller om jag ska göra det efter att vi har fixat biljetter imorgon. Eller äh, lika bra att få det gjort.


Hejhopp!

Av sandra - 11 februari 2008 08:22

Sitter på skolan nu och ska alldeles strax ha engelska och jag hostar som en galning ..


Igår fick jag så himla ont i huvudet så jag trodde det skulle sprängas bort i flera små delar.. Varken ipren eller alvedon hjälpte, så otroligt jobbigt! Men jag fick iallafall den briljanta idén om att Emilia ska följa med ut på fredag, och den idén verkade hon också uppskatta.


Idag ska Emilie fixa min lugg, ÄNTLIGEN! Ser knappt någonting nu för tiden. Så nu ska den bort, eller ja en liten bit av den iallafall.. Sen vet jag inte hur det blir med löshåret eftersom jag har 89932 andra saker jag ska betala som kostar skjortan! Men ska fundera på det, mamma skulle ju hjälpa till lite granna så..


Nu börjar vi snart, så jag ska läsa lite mer på glosorna och längta tills på fredan och tills det blir sommar..

Puss och kram!

Av sandra - 9 februari 2008 10:23

Igår åkte jag på affären och köpte räkor och sen åkte jag hem till mormor. Dock var det inte lika gott som jag hade tänkt mig, men men .. Senare på kvällen så gick jag hem till systeryster och vi gick ner till max för ett litet kvällsmål.. Sen gick vi hem, jag kollade på filmer och en massa greys avsnitt innan jag skulle försöka sova. Men jo tjena, har inte sovit ett skit på hela natten för så fort jag är påväg att somna så börjar jag hosta så jag tror fan jag hugger av mig halsen snart. Den borde man väll klara sig utan? Dessutom sa mormor att man kan få lunginflamation om man inte får upp slemet, lät ju mysigt.


Nu ska jag fika lite granna och packa, pappa kommer och hämtar mig klockan 12, lovely! Ska vara där och hosta ner alla ikvälll, men det skiter jag i för jag har inte varit hos pappa på jättejätte länge.


kramar



Av sandra - 8 februari 2008 13:12

idag kommer jag hinna med allt som jag skulle göra idag, fast jag har inte gjort det än men ska göra det senare idag. Hittills har jag rensat ur varje låda och garderob jag har, slängt en hel del räkningar som jag är glad att jag slipper nu. Nu ska jag bara ta fram en trasa och dammsugaren så är mitt rum rent från topp till tå. Fast det orkar jag inte göra nu ..


Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ner och köpa lunch eller inte, skulle ju vara bra eftersom jag inte ätit så mycket den senaste veckan som sagt.


På måndag ska jag eventuellt kolla på löshår med Emilie, funderar på att köpa det så ska Emilie få sätta i det och grejja.. Men jag är tveksam på hur det kommer se ut på lilla mig, så vi får se..


Funderar på om jag ska gå bort till mormor ikväll och käka räkor, är sjuukt sugen på räkor och ailoi, mums! Men nu ska jag kila ner och handla lunch.

Puss och kram!

Av sandra - 8 februari 2008 00:10

fyfan vad jag är äcklad och irriterad till tusen just nu.. Kommer fan ha svårt med att se dig i ögonen hädanefter!


Idag har jag inte gjort något vettigt alls, om man inte räknar med att ligga i sängen och tycka synd om sig själv för att det gör ont i varje kroppsdel är en vettig sak.


Men imorgon måste jag lämna tillbaka filmerna, böckerna, städa trapporna (mamma ska få hjälpa mig eftersom jag knappt orkar gå uppför trapporna här ute) och så måste jag köpa minneskort till telefonen. Får se hur mycket av de jag har gjort imorgon.


Nu har jag även bestämt mig hur jag ska göra, men det kommer vara hemligt ett tag framöver. Men det är skönt att det är bestämt nu, efter allt velande fram och tillbaka. Nu ska jag bara prata med restrerande personer som kommer bli ansvariga för det här.


Men nu ska jag försöka sova och koppla bort allt ljud runt omkring!

kramar!

Av sandra - 6 februari 2008 22:10

gah vad less jag blir, mamma frågade om jag behövde några tabletter från apoteket mot hostan som jag har fått. Nej svarar jag eftersom vi har hemma, och nu när jag skulle ta så var det tydligen inga där. Har dessutom ett svagt minne av att vi gav några till syrran en gång. Menmen, överlevde jag hostan inatt så gör jag nog det inatt också.


Jag har varit duktig idag och gjort minst 3 uppgifter i bransch- och produktblabla (kommer aldrig ihåg vad kursen heter), sen gjorde jag klart engelskan också. Så jag slipper bajsblöjan imorgon, om det nu blir så att jag ska gå.


Nu låter det som om mamma kommer hem, kanske hon vill massera lilla mig lite granna!

God natt allihopa!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards