Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

varför då? därför! varför?

Av sandra - 13 mars 2008 21:50

Du stannar på en borderline sen börjar du gå

medan mina ögon letar efter var dina ögon är

och säg det, säg det, säg det


Idag blev jag skit less på allting här hemma, och så slängde jag iväg ett nöd sms till emilie som kom och räddade mig, vi gick ner på norrlands källa eller om det var källar krogen och käkade mat. Myspys tyckte jag eftersom jag knappt ser röken av kvinnan nu för tiden.


Sen har jag bara pratat i telefon och så har jag bokat biljett till sthlm. Nu tänkte jag gå och lägga mig, men jag vill inte kliva upp för jag har så sjukt ont i låren så det finns inte. Fast nu ringde telefonen igen så jag behöver inte kliva upp än..


Jaja, jag räknar dagarna tills jag står öga mot öga med håkan, jag tror ingen förstår hur nervös jag kommer vara. Jag kommer troligtvis börja gråta och inte våga säga något, sen kommer jag springa därifrån efter att vi stått i kön i 25 timmar, typ..


puss

 
ANNONS
 
viktoria

viktoria

15 mars 2008 11:40

haha, va grymt av dig! Att man redan som liten kan komma med undanflykter :P haha! Hoppas allt är bra med dig! :) kraam!

http://www.viktoriab.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se