Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

28 mars 2008 ett minne för live

Av sandra - 29 mars 2008 03:05

Det kännns som om den här dagen bara var en minut lång. Allt har gått så fort och jag har inte fattat någonting längre.


Vid 3 kanske åkte vi till söder och letade upp skånegatan 53, vilket var lättare sagt än gjort. Men vi hittade dit och kikade runt lite. Sen fick vi stå i kö utomhus i 2 timmar, och när vi väl kom in så gick det så fort att jag minns ingenting. Sandra fick berätta vad jag hade sagt och vad håkan hade sagt, jag minns verkligen inte ett dugg av vad vi sa under de 20 sekunderna vi pratade. Men jag kan säga att det lätt var mina bästa 20 sekunder i mitt liv.


Hemresan finner jag inga ord för? Vi hade räknat med att få baksätet för oss själva så vi kunde sova, slutade med att sandra trängdes in i fönstret, jag bredvid och sen hade jag någon liggandes i knät! Fast innan det så satt en annan finsk där och pratade konstant!


Min största besvikelse var att jag inte frågade om ett kort med mig och håkan på, vad skulle kunna hända om man frågade. Det ångrar jag minst lika mycket som jag ångrar att jag inte gick ner till gf 05 när han stod och pratade med syrran där.


Nu väntas sängen, imorgon är det nattjobb som står på schemat!

Adjöken!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se