Alla inlägg under mars 2008

Av sandra - 26 mars 2008 12:01

Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen. Är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen, den tar slut från kyss till kyss. Vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt. Nästa gång du lovar allt, vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig.


Äntligen har jag fått hem skivan, så jag ska lyssna på den och plugga idag. Kanske om Emilia har tid sen när jag kommer hem så vill jag se den jäntan, men vi får se hur det blir med de. Ska iallafall träna ikväll, och ikväll måste jag verkligen iväg.


Men nu ska jag sätta igång med pluggandet.

pussar!

ANNONS
Av sandra - 25 mars 2008 21:58

Jag kommer inte höra av mig igen, och jag kommer inte ta skulden. Så säg det och få det gjort, det finns bara ett enda sätt att brinna upp


Usch snart är det den 10e april, och just nu så ser jag inte framemot den dagen, får bara en massa knutar i magen.


Det blev ingen spinning ikväll, jag låg och sov och mamma mådde dåligt. Synd, men imorgon SKA jag gå och träna. Får även hem håkans skiva imorgon, så då ska jag ligga och knarka den hela dagen.


Nu ska jag ta mig i kragen och antingen skriva om hinduismen eller om skottet i sarajevo, vet inte riktigt vilket av de som är roligast?! Ont i huvudet har jag också, igen. Tredje dagen i rad nu, i don't like it!


Puss!

ANNONS
Av sandra - 25 mars 2008 12:53

Blä jag hatar mina sömnproblem, sov 12 timmar idag och nu känns det bara som om jag har blivit tröttare.. Sen när jag vaknar på natten så är hela jag jätte spänd, varför? Jag måste lära mig att slappna av och inte oroa mig för allting.


Ikväll är det iallafall spinning som står på schemat, och imorgon hoppas jag på att jag kan få jobba lite. Jag har ju bara fått två pass i april, hade hoppats på mer men de brukar ju ringa så det löser sig väll.


Jag blir stressad när jag har mindre än 2000 kr på kortet, vilket jag har nu. Fast nu har jag köpt kläder som jag ändå skulle ha behövt köpa senare, som en vårjacka, skor och en studentklänning.


Aja nu är klockan 10 över 1 och jag ska försöka göra något vettigt, på fredag ska jag få träffa håkan, vilket är väldigt snart!

Av sandra - 23 mars 2008 23:29

Nej jag har inte lyckats somna än, allt jag tänker på är dig och hur allting har varit tidigare. Varför måste du ignorera mig nu? Varför kan du inte bara säga att jag har fel, att allting kommer bli bra. Vet du vad det värsta är? Att jag kommer aldrig få höra dig säga dem orden, kanske i drömmarnas värld men aldrig i verkligheten.

And you are my sweetest downfall, I loved you first

Av sandra - 23 mars 2008 21:49

 God kväll.

Nu sitter jag här och ska snart lägga mig och läsa lite teori tänkte jag.. Hade huvudvärk imorse när jag vaknade och inte har den gått över, sjukt jobbigt är det.. Fick sluta 45 minuter tidigare idag vilket jag tackar för, har stått i driven hela dagen och är sjukt trött. Mormor ringde och frågade om hon skulle komma och hämta mig det var ju så kallt ute nu. Gulligt och snällt av henne tycker jag så jag tackade ja.. Så nu har vi bestämt att om inte jag behövs på jobbet på tisdag så går jag till henne på em.


Men nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas att huvudvärken är borta imorgonbitti och att det inte är lika mycket folk på jobbet.


God natt och sov så gott

Av sandra - 22 mars 2008 10:50

 God morgon!

När jag vaknade imorse så var jag hyfsat utvilad, kom på häromdagen att jag har inte sovit en hel natt sen i september/oktober.


Nu har jag ätit en nyttig frukost; youghurt med musli och andra flingor, en hårdbröd macka och nypressad apelsinjuice. Vad åt du till frukost?


Har även gjort en fruktsallad som jag ska ta med mig till lunch/middag idag, mumsigt mumsigt.


Sen en sak till, jag förstår inte vad problemet är? Varför hitta på en massa skit snack, bättre att stå för vad du tycker istället för att hitta på en massa ursäkter.


Snart ska jag iväg och jobba, pussar!

Av sandra - 21 mars 2008 22:59

 ja sjunga för dig hela tiden


Hej igen,

tänkte bara medela att dagen till ära har inte varit så spännande.. Fyra timmars arbete kändes som en evighet, och nyss lyckades jag bränna några falaflar (?) och kokat allt för lite bulgur som jag ska ha med mig till lunch/middag imorgon, får så lov att göra en fruktsallad imorgonbitti som jag också kan ha med mig. Har jag nämnt att jag ska försöka äta nyttigt dygnet runt? dock så misslyckades jag idag, blev maxmat till middag och sen en halv påse chips och dipp.


Nu ska jag kolla igenom hinduismen lite (jag vet på en fredagskväll men jag är så sjukt stressad och ska ändå snart lägga mig och sova), dock så finns det ingenting om det jag ska redovisa om på internet. Och eftersom jag har brytit båda benen och de finns inga rullstolar kvar så kan jag inte gå till kulturmagasinet.


Sov gott allihopa, puss och kram!

Av sandra - 21 mars 2008 10:24

Strax ska jag gå ner till mitt kära jobb, ska bli skönt att jobba lite faktiskt. Kanske för att jag bara jobbar till 3 men ändå, jobbar sen hela helgen och hela dagarna.


Idag åker mamma upp till morfar tror jag, det kan bli lite små jobbigt tycker jag eftersom jag kommer bli lat och inte göra iordning något mat att ta med mig till jobbet.


När vi är i sthlm så måste jag hitta en hög svart kjol, hade tänkt ha en sådan kjol på lärarmiddagen.. Ska även se om jag hittar lite skor, men jag blir så himla snål när jag har under 3000 på kortet..


Nu ska jag kika runt lite innan jag beger mig mot max.

 ha en trevlig påsk, pussar!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se