Alla inlägg under mars 2008

Av sandra - 20 mars 2008 22:51

Fan, varför kan det aldrig gå framåt för? Jämt är det bakåt, bakåt, bakåt, bakåt, ett steg fram, bakåt,bakåt osv.. Bara jag kan få en fast anställning någonstans så skulle jag må tusen gånger bättre!


Ska försöka sova nu i mitt nya påslakan, pallar fan inte med någonting snart.


gonatt

ANNONS
Av sandra - 19 mars 2008 19:28

Haha, vissa tror ju att man är både blind och döv.. Men shit the same jag överlever som tur är :)


Just nu har jag knåpat ihop lite brev till mormor & morfar, och så lyssnar jag på reprisen från p3 imorse för håkan var med. Jag satte på radion halv 6 för att inte missa det, sen vaknade jag vid 9 av att han började prata, men jag tror inte jag hängde med så mycket imorse så jag måste lyssna om! fick höra att det hade tagit 10 år för en huckleberry vän, jises säger jag bara.


Snart ska jag iväg och träna, ska även iväg på spinningen på fredag SKÖNT! sen ska jag skriva ett till brev som jag ska lämna ifrån mig personligen, gud vad jag börjar bli nervös!


Kram!

ANNONS
Av sandra - 19 mars 2008 09:44

Finns det något värre än att vakna med huvudvärk?! Sen drömmer jag så konstigt om nätterna så jag kommer aldrig in i den "djupaste sömnen" .. Inatt drömde jag om dig tillexempel, och det kan väll vara för att det jag sa häromdagen och att jag inte fick någon respons på det. Varför fick jag inte det? Tycker du inte som mig, eller är det de du gör?


Sen måste jag bara säga en sak, alla som sitter och klagar på alla som bloggar; om vad de skriver, hur de skriver och massa annat. Sen sitter de själv och gör exakt samma sak, är inte det att prata mot sig själv lite granna? Förstår inte vad man vinner på att klaga på andra, om du har något svar så får du gärna lämna det.


Ska ta en ipren nu och längta till håkan, det kommer säkert vara jätte lång kö men det struntar jag i. För det här är min andra chans och aldrig i livet att jag sumpar den.

puss

Av sandra - 17 mars 2008 09:38

Jag är så sjukt trött och imorse hade jag tänkte stanna hemma, men eftersom jag har lovat mig själv att inte missa några fler engelska lektioner så gick jag ner.. MEN vi ska bara sitta och läsa i en bok idag och jag ska få låna hem boken under påsklovet så jag hade mycket väl ha kunnat ligga kvar i sängen. Fast jag ska ju ändå redovisa projektet idag, det ska bli skönt och hoppas jag får ett g på skiten..


Lyssnar på p3 och de spelar lite såhär halvgamla låtar, som eminem och shut ut and sleep with me. Det är ju bra för jag kommer ha den sist nämnda låten på huvudet hela dagen..


Drömde om lägenheten på alliero inatt, är så sjukt sugen på att gå och kolla på den. Behöver bara få en fast anställning någonstans innan jag kan flytta, hade tänkt skriva ut ansökningsbrev + cv och gå ut med det. Lägenheten på alliero kostar 3500 i månaden och allt utom elen ingår, sen verkar den vara lagomt stor till lilla mig. Ska prata med mamma sen så jag kan få gå och kolla på den iallafall, för om den är ful så slipper jag gå och tänka på den..


Tänk vad annorlunda allt kommer bli om jag flyttar, kommer inte ha massa pengar över varje månad som jag har nu. Det är nog det enda jag kommer på, resten skulle bara vara underbart. Nej jag måste prata med mamma så jag kan få boka en visning, nu kom jag på att jag måste kolla om mitthem godkände min ansökan.


Hejhopp!

Av sandra - 16 mars 2008 22:34

Har suttit och kollat på lägenheter nu, och jag har några som jag skulle vilja gå och kolla på.. Måste bara komma iväg och boka en visning också, det är lättare om det är allmän visning tycker jag.


Jobbade inatt och jag led varje minut som gick, ville bara hem.


Nu ska jag lägga mig och drömma om hur livet egentligen kunde vara. Tur att jag har håkan att se framemot, gud vad jag längtar!


god natt

Av sandra - 13 mars 2008 21:50

Du stannar på en borderline sen börjar du gå

medan mina ögon letar efter var dina ögon är

och säg det, säg det, säg det


Idag blev jag skit less på allting här hemma, och så slängde jag iväg ett nöd sms till emilie som kom och räddade mig, vi gick ner på norrlands källa eller om det var källar krogen och käkade mat. Myspys tyckte jag eftersom jag knappt ser röken av kvinnan nu för tiden.


Sen har jag bara pratat i telefon och så har jag bokat biljett till sthlm. Nu tänkte jag gå och lägga mig, men jag vill inte kliva upp för jag har så sjukt ont i låren så det finns inte. Fast nu ringde telefonen igen så jag behöver inte kliva upp än..


Jaja, jag räknar dagarna tills jag står öga mot öga med håkan, jag tror ingen förstår hur nervös jag kommer vara. Jag kommer troligtvis börja gråta och inte våga säga något, sen kommer jag springa därifrån efter att vi stått i kön i 25 timmar, typ..


puss

Av sandra - 12 mars 2008 10:58

Äntligen börjar vardagen igen, eller min börjar imorgon eftersom min jacka fortfarande var blöt imorse så jag kunde inte pallra mig ner till skolan. Men jag ska snart gå ner och skriva prov i kursen som jag aldrig kommer ihåg vad den heter, dock så kommer det nog inte gå så bra. Men får göra mitt bästa ifrån mig!


I lördags for jag upp till morfar i Stugun och kom hem igår, vi har hunnit med en hel del promenader på älven, skoteråkning, grillning, fiskning och ja, det har varit hur skönt som helst. Fast jag kan inte säga att jag har fått vila upp mig för jag är fortfarande lika trött, och jag har insett att jag får bara bita ihop och hålla ut. Det är inte så lång tid kvar nu innan jag slipper ännu en sten på mina axlar.


SEN har jag ju en håkan sommar att se framemot, den börjar redan nu i mars när jag får hem skivan och sen fortsätter den bara hur bra som helst. Kan inte föreställa mig att inom några veckor så kommer jag få stå öga mot öga med honom, tack sandra för att du följer med!


Nä nu ska jag läsa lite mer på kursen jag inte vet namnet på, ikväll ska jag äntligen iväg och träna..


Puss och kram!

pssst. välkommen tillbaka, du har varit saknad!

Av sandra - 7 mars 2008 22:06

Veckan i Linköping har varit intressant, Bror var sjuk, jag blev sjuk och Lars blev lite dålig igår.. Men det har gått ändå, och jag tycker det var tur att Lars kom hem i lagom tid de stunder då Bror kräktes. För jag hade aldrig kunnat torka upp de.


Häromdagen så kom Lisa fram och sa sanda du är snäll. Och imorse (kvart över 8) så gick vi 3 till parken, Bror hade bara ena vanten med sig eftersom han vägrade sätta på sig den andra och så tänkte jag aldrig på att ta med vagnen åt honom. När vi väl kom dit så skulle han ha sin andra vante, och jag orkade inte dra med mig båda barnen hem igen så han fick låna min vante. Och då ska jag påpeka att det var fyra minus och jag höll på att frysa ihjäl, sen blev han trött och skulle bara vara upp hos mig. Så när vi skulle gå hem så fick jag bära på 1 ½ års pojke, en påse med leksaker och två långa spadar..


Om en timme börjar jag jobba, veti nte hur jag kommer orka eftersom jag tror jag har haft feber hela veckan. Är iallafall helt mör i kroppen just nu, men imorgon åker jag till morfar. Ska bli skönt att komma upp och andas lite frisk luft, hoppas på en eller annan skoterutflykt med grillning och tillbehör!


Nu ska jag ta bort nagellacket och äta lite polly, köpte jätte mycket choklad där nere på cloetta boden MUMS! förresten håkan är i sthlm och signerar skivor den 28 mars, och jag tror sandra ska följa med mig.. Med andra ord är jag överlycklig, menar att få se honom på scenen är bara en dröm och vad är inte då chansen att få en kram av honom?!


Pussar!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se