Alla inlägg under mars 2008

Av sandra - 2 mars 2008 19:56

Åhå vad less jag blir på mig själv ibland! Igår ringde jag min kära fader och lurade med honom på ett träningspass som skulle vara 19.30 idag, så kom han och hämtade mig och vi åkte dit, MEN då började det halv 7 och inte halv 8. Jag hade sett framemot att träna eftersom jag inte rört på mig på flera veckor känns de som. Menmen, får vara ute och gå extra mycket med vagnen i veckan!


Längtar som en tok efter mina kusiner, de är ju så underbara. Har packat väskan och allting, lånade syrrans ryggsäck eftersom jag vägrar bära en resväska i gävle eftersom man måste gå ner för 150 trappsteg och sedan märker man att man inte hade behövt gå ner för de där trappstegen för att komma till sin "station" ..


Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan åka och köpa lite fika som jag ska ha med mig imorgon, satt och funderade på om jag skulle ha godis med mig men efterosm jag har bara har ätit onyttigt ihelgen så blir det frukt och vatten, kanske det slinker med lite nötter.


Ha en trevlig vecka allihopa, för det kommer jag definitivt ha!


pussar och kramar!

ANNONS
Av sandra - 1 mars 2008 11:08

Nu sitter jag här och väntar på att jag ska gå ner till jobbet, fast jobbar bara till halv 5 idag vilket låter väldigt skönt. Ikväll ska jag och sandra ut och käka någonstans, goott!


Igår var jag ju som sagt och klippte mig, och idag känner jag mig som någon av killarna i backstreet boys gjorde på 90 talet. Men bara luggen växer ut mer så kommer jag bli nöjd, men nu lägger den sig bara på varsin sida av huvudet och helst med topparna inåt. Not so nice, men annars blev det faktiskt bra, vet inte hur många år jag har gått hos lina nu, typ 4?


Hur som helst så längtar jag till sommaren och till studenten, det går så himla fort nu på slutet. Mitt allra sista sportlov kommer ägnas åt jobb.


Puss och kram

ANNONS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se