Direktlänk till inlägg 16 april 2008

ibland är en lögn det finaste man har

Av sandra - 16 april 2008 15:38

Idag så hade vi grupparbete på religionen, och vi är väll nästa klar? Vi ska bara sätta ihop de och träna lite på det så blir de där suveränt. Jag tycker att religion är ganska intressant faktiskt. Kunde inte göra provet idag så jag ska göra det nästa onsdag, då ska jag även redovisa historian.


Kom nyss hem från stan, ville inte sitta hemma och plugga idag när det är så himla fint väder ute så jag drog ner på stan med sandra, köpte ett par skor, örhängen och linnen. Nu tänkte jag plugga engelska lite innan mamma kommer hem för då ska vi äta och övningsköra, senare om mina träningskläder hinner torka så ska jag iväg och träna.


På tal om blöta kläder så måste jag ner till tvätten och hänga den nu, sen ser det mörkt ut på lägenhetsfronten. Vi lär ju inte få den där vindsvåningen bara för att vi var så himla sega på att svara, bajs på det för den var verkligen jättejätte fin! Just ja, jag satt och kollade på aftonbladet nyss så stod det att de var ett års sen skolmassakern var i USA och shit vad tiden har gått fort. För jag tyckte det bara var ett halvår sen han skjöt ihjäl alla elever.


Nu är det tvätten sen engelska, måste även borsta tänderna (jag kan ju borsta bort något litet hål) för jag ska ju till tandläkaren imorgon.


Puss och kram.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se