Alla inlägg under april 2008

Av sandra - 21 april 2008 08:06

Det finns några svaga punkter jag har, en av dem är att säga hej då till folk och då menar jag inte säga hej då till t.ex Sandra när hon ska åka hem utan mer när de ska åka till en annan stad eller någon annanstans . Tror aldrig jag klarade av att säga hej då till syrran varje gång hon flyttade utomlands, jag grät i princip hela tiden då och det var så himla jobbigt. Bara för att jag inte tycker om att människor är ensam, och där är min andra svaga punkt. Jag kan inte se människor leva ensam utan att det hugger till i hjärtat eller att de mår dåligt, jag skulle mycket hellre kunna bo där ensam och ha de problem som dem har. Jag hatar verkligen att se mina kompisar må dåligt för jag vet hur de mesta känns.


Nu sitter jag på engelskan, eller vi börjar om 20 minuter. Imorse när jag kollade ut så var de 15 grader ut, fast då har ju solen legat på hela morgonen men ändå, snart tar vi studenten tjejer!


När jag kommmer hem sen så ska jag plugga och sitta ute på taket, mysigt! Ska försöka köra lite ikväll också och eventuellt gå iväg på danspasset.


Hoppas ni har en bra måndag, pussar!

psst. 54 dagar kvar till studenten

ANNONS
Av sandra - 20 april 2008 16:15

Håkan på högsta volym och engelskan i knät, så ser min söndag ut. Och gud vad jag längtar tills han kommer på gatufesten och herregud vad jag ångrar att jag inte bad om ett kort på oss två, då skulle jag iallafall ha lite mer bevis för att jag faktiskt har träffat honom..


Har ni varit med någongång då ni har målat upp en bild av en person och sen märker ni att den absolut inte stämmer? Jag har haft en sån uppenbarelse både igår och idag, men den idag var fan värst! Haha, har skrattat hela dagen åt situationen och jag vet inte hur jag ska hantera den?


Viktoria frågade förut om jag ska följa med på en promenad med henne och emilia runt sidsjön lite senare, självklart svarade jag ja eftersom hon verkar vara en urmysig människa! Hoppas du blir bättre snart!!


Men nu ska jag höja volymen lite till och fortsätta med min engelska.

 En massa pussar och kramar!

ANNONS
Av sandra - 19 april 2008 23:13

Jag råkade visst fastna vid wii spelet förut, jag och ludde har suttit och kört massa bilar hela kvällen. Det var ganska roligt faktiskt och han är ju ganska skön han också .. Glömde nämna förut att när vi var inne till optikern förut för att fixa mina glasögon så såg mamma sin drömsvärson, tror hon gick och pratade om det i en kvart åtminstonde.


Nu väntar sängen, imorgon SKA jag plugga engelska. Hade tänkt göra det idag så jag slipper stressa över det men icke sa nicke.


god natt allihopa, puss!

Av sandra - 19 april 2008 20:28

Idag hittade jag äntligen ett par skor till min studentklänning, har sett dem tidigare men nu var de på 20 procent rabatt så jag köpte dem, och så köpte jag även ett par puma skor. Har alltså handlat 3 par skor den här veckan för 800 kronor, sånt är ju alltid roligt!


Igår satt jag ute halva eftermiddagen i solen på dagiset vilket som har visat resultat. Sen var vi och käkade på biteline och så träffade jag Sandra, myspys!


Nu ska jag se vad herrskapet gör här ute i vardagsrummet, är jätte sugen på att gå en långpromenad eftersom jag ätit en maaaaaassa god mat idag. Vi tog fram grillen och grillade förut och de var hur gott som helst!


 Nej nu ska jag checka läget och sedan ska jag skicka iväg ett litet sms till dig!


Pussar!Av sandra - 17 april 2008 08:41

Åh det är soligt och plusgrader ute idag också, me like! synd att jag inte hinner vara ute med barnen någonting eftersom jag ska vara hos tandläkaren om 35 minuter. Slår vad om att jag har 1 hål, max 2 inga fler får jag ha.


Nu ska jag packa ner matlådan och utekläder - ifall vi går ut efter att de har sovit. Förresten så fick vi inte vindsvåningen för vi var för sega, dumt.


Justja, jag har ev. fått jobb på resturangen på sjukhuset och lönen låg på 100-140 kr/ timmen. Grymt bra skulle det vara, ska slänga ihop ett brev till den där karin sen bara och höra vilka veckor det är.


Puss och kram!

Av sandra - 16 april 2008 15:38

Idag så hade vi grupparbete på religionen, och vi är väll nästa klar? Vi ska bara sätta ihop de och träna lite på det så blir de där suveränt. Jag tycker att religion är ganska intressant faktiskt. Kunde inte göra provet idag så jag ska göra det nästa onsdag, då ska jag även redovisa historian.


Kom nyss hem från stan, ville inte sitta hemma och plugga idag när det är så himla fint väder ute så jag drog ner på stan med sandra, köpte ett par skor, örhängen och linnen. Nu tänkte jag plugga engelska lite innan mamma kommer hem för då ska vi äta och övningsköra, senare om mina träningskläder hinner torka så ska jag iväg och träna.


På tal om blöta kläder så måste jag ner till tvätten och hänga den nu, sen ser det mörkt ut på lägenhetsfronten. Vi lär ju inte få den där vindsvåningen bara för att vi var så himla sega på att svara, bajs på det för den var verkligen jättejätte fin! Just ja, jag satt och kollade på aftonbladet nyss så stod det att de var ett års sen skolmassakern var i USA och shit vad tiden har gått fort. För jag tyckte det bara var ett halvår sen han skjöt ihjäl alla elever.


Nu är det tvätten sen engelska, måste även borsta tänderna (jag kan ju borsta bort något litet hål) för jag ska ju till tandläkaren imorgon.


Puss och kram.

Av sandra - 15 april 2008 15:58

Imorse så bokstavligen tvingade jag upp mig själv klockan 11, var verkligen jätte trött. Fast jag är glad att jag inte har lika ont i magen idag längre och det känns bra.


När jag såg att det var 10 plusgrader ute idag så fick jag vårkänslor och öppnade alla fönster och städade lägenheten. Sen har jag gjort klart presentationen till historian, skrivit antecknignar till provet imorgon och gjort några uppgifter i bransch och produktkunskap samt skrivit anteckningar till provet. Nu tänkte jag ta mig an engelska grammatiken så jag kan bocka av lite på grammatik papperet.


Ikväll ska jag iväg och spinna HÄRLIGT och sedan är det desperate housewifes. Det är även dubbelavsnitt ikväll vilket jag blev glad över, hade planerat att gå och lägga mig när de är klara.


Men nu ska jag ta mig an grammatiken, önskar att jag hade tid att ta en promenad idag för det verkar vara så härligt väder ute idag. Men det får bli imorgon, fick även nästa uppgift i historian idag och såg att den handlar om andra världskriget, YES! För jag tycker nämligen att andra världskriget verkar vara lite intressant. Dock så verkade det vara jävligt krångligt menmen ska ta en sak i taget nu.


Pussar!

Av sandra - 14 april 2008 21:59

Idag har jag hunnit med en engelska lektion på 3 timmar, käkade lunch med sandra på stan, sovit, kollat på rasmus på luffen + pretty in pink, övningskört, fikat och fått reda på en otrolig rolig sak. Vad det är tänker jag inte säga utan säger det antingen imorgon eller på onsdag, för jag har en tendens att skriva saker som jag vill ska hända och så händer de inte.


Nu ska jag lägga mig och läsa lite tror jag, imorgon är jag ledig vilket är jätte bra för mig för då har jag en chans att göra saker så jag slipper känna mig stressad.

  • prov i religion
  • uppgifter och prov i produkt och bransch kunskap
  • historia redovisning + nästa uppgift

Det är ungefär det jag ska fokusera mig på just nu, och sen engelskan självklart eftersom jag snart har nationella och idag gick det bara åt helvete på engelska lektionen.. Men just nu så är det sängen som gäller, sov gott allihopa.


Pussar och kramar


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se