Alla inlägg under april 2008

Av sandra - 10 april 2008 12:22

Hm, igår när jag la mig så somnade jag som en stock och då hade jag ändå sovit 6 timmar på dagen, knepigtknepigt..


Nu är jag hemma på rast och ska alldeles strax gå tillbaka till sötungarna. Min lunch idag bestod av en halvmacka och en massa godis som jag råkade köpa igår. Hade dessutom en körlektion imorse vilket gick galant!


Men nu måste jag skynda mig lite granna, tror jag ska ta en kopp varmchoklad när jag kommer ner till dagiset igen för det är ju så farligt gott.


Puss och kram

ANNONS
Av sandra - 9 april 2008 18:23

Jahaja sen jag kom hem idag så har jag sovit, vaknade 5 i 5 och blev jätte sur på mig själv för nu kommer mina sömnproblem försämras ännu mer. BRA SANDRA!! Så ikväll ska jag iväg och träna 1 timme och jag ska fan ta i så mycket så jag ligger där död efteråt. Innan det ska jag fixa lite saker och sen ska jag försöka ta mig i kragen och plugga engelska.


Nej nu ska vi ut och fixa saker ;)


puss och kram

ANNONS
Av sandra - 9 april 2008 11:10

God dagens!

Det där avslappningsbandet var ju inte så mycket att hurra för, dock när han som pratade på bandet sa att jag skulle förflytta mig till en plats där jag kände mig trygg så förflyttade jag mig till dig. Efteråt så kom jag på mig själv och blev bara sur på mig själv, för du ska ju vara borta nu.


Hur som helst, fick studentmössan idag och jag är ganska så nöjd. Lite hög bara men till min klänning så blir det nog perfekt. Åh vad jag längtar tills den dagen kommer.


Nu ska jag försöka komma på något till lunch, funderar mellan något onyttigt eller vegetariska nuggets bitar med ris.

Puss!

Av sandra - 8 april 2008 22:42

Självklart så somnade jag i soffan förut när jag kom hem, så jag vet inte riktigt om det är någon idé ens att försöka somna nu.. Fast jag lånade något sånt här avslappningsband av mamma som jag ska ge en chans, har bett om att vi ska gå till någon som kan skriva ut sömntabletter men hon tycker det är bättre att försöka med skivor först. Så jag får väll ge det en chans och hoppas det fungerar, för det är så otroligt irriterande att sova i 12 timmar ungefär och när jag vaknar är jag lika trött som tidigare.


Nej ska byta sängkläder nu och sedan ska jag ta en ipren mot huvudvärken, hoppas jag slipper den imorgon.


Godnatt

Av sandra - 8 april 2008 10:25

Åh vad less jag blir, idag är jag ju ledig och såg chansen att få sova länge. Men från klockan 6 idag så har både mobilen och hemtelefonen plingat till, och jag har inte orkat kliva upp än för jag känner hur huvudet värker redan nu!


Men jag ska kliva upp nu, är jätte hungrig och hade tänkt hinna plugga lite innan jag ska gå ner till jobbet.


Puss & Kram


Av sandra - 7 april 2008 23:02

Eftermiddagen har bestått av jättegod mat och tårta, dock så började det kittlas i halsen efter en liten stund. Och så blev jag väldigt nöjd över mig själv att jag inte åt sådär våldsamt mycket utan åt lagomt.


Nu ska jag lägga mig och läsa lite tror jag om ingen rolig person kommer in och roar mig. Imorgon ska jag jobba några timmar, SKÖNT! Det ryktas även om att vi får mössorna på onsdag, och jag börjar tro att studenten kommer bli likadan som mötet med håkan.


Nej sov så gott allihopa.

kramar

Av sandra - 7 april 2008 07:33

Som sagt fyller Ida 9 år idag, gud vad tiden går fort och när jag såg henne igår så såg hon så stor ut och så fin, inte alls den lilla bäbisen jag satt och lekte med för 9 års sen. Men hon är bland det bästa jag har, och dit ska ajg senare.


Egentligen orkar jag inte åka någonstans idag, allt är förstört. Jag har jätte ont i huvudet, så jävla mycket som händer där inne just nu så jag vet inte vad jag ska göra. Men jag pallar mig ner på skolan iallafall några timmar, sen går jag hem och sover.


Och jag står inför en jobbig situation, ska jag säga till människan att jag vill träffas och massa sånt och kanske förlora en skit bra kompis eller ska jag fortsätta vänskapen och ignorera allt annat?!


Äh inget att gräma sig över en sånhär måndags morgon då regnet faller ner, åh vad mysigt det skulle vara om vi låg i sängen och bara myste. Men det får jag väll drömma om i nästa liv, jag vill att mamma ska komma hem nuu. Det är så ensamt att ligga vaken om natten.


Ska ställa undan fikat nu och snart börja gå ner, behöver plugga lite mer på engelskan.

puss.

Av sandra - 6 april 2008 20:42

Efter att jag kom hem så åkte jag till mormor där hela faderullan var, dock så fick jag bita mig i tungan några gånger för att inte börja gråta. Men ändå nu när jag kom hem så bara brister allt och jag mår så jävla illa nu så ajg vet inte vad jag ska göra. Önskade att allt kunde bli bra, men det gör det med tiden får jag hoppas.


Imorgon måste jag gå, jag får inte ligga hemma imorgon. Behöver verkligen gå på engelskan, kanske bäst att träna lite mer på provet. Det kanske kan få mig på andra tankar? För just nu är det bara du som är där, och det är fan inte ett dugg bra!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se