Alla inlägg under april 2008

Av sandra - 6 april 2008 14:33

i hate that i love you - vad jag än gör, vart jag än går så är du alltid med mig. Varför har du klistrat dig fast i mitt hjärta för? Jag vet mycket väl att det aldrig skulle fungera mellan oss för vi är så pass olika, men jag önskar ändå att det vore så. Visst, det funkar ibland att inte tänka på dig och under vissa veckor så tänker jag inte alls på dig. Men så händer det något och pang så är du tillbaka där du alltid har varit. Äh kanske lika bra att ge upp, men hur fan ska jag göra det?


Var hyfsat roligt ute igår, visst jag lät dig förstöra allting men det är mitt eget fel, tror även jag fick 60 spänn av baren igår. Senare så skjutsade världens snällaste Max hem oss där sängen väntade oss.


 Imorgon är det måndag och jag har engelska prov, helst av allt vill jag träffa dig idag men i can't ask that. Förresten är det inte grymt irriterande när man får höra att man sagt en massa saker när man inte ens har gjort det? Men jag kan ju ta på mig alla problem igen, menar allt är ju mitt fel right?!


 puss och kram

och nu har du mage att fråga hur det är

ANNONS
Av sandra - 5 april 2008 10:00

Usch vilken jobbig dröm jag hade inatt, ni vet när man drömmer om att man springr och har bråttomt och så går allt så sakta?! Men jag har sovit ett ex. antal timmar inatt vilket jag tackar för.


Idag har jag bestämt att jag ska ta en runda runt sidsjön, det är ju nästan 10 plus ute, sedan ska jag städa här hemma och efter det ska jag fixa till mig för ikväll är det feest!


Nu ska jag fixa lite frukost så jag kan dra på mig kläder och gå ut. MÅSTE plugga idag med. Undra om jag ska ringa Emilia och dra med henne på promenaden men hon sover säkert.


Ha en underbar lördag allihopa!

pussar.

ANNONS
Av sandra - 3 april 2008 19:16

Innan jag börjar skriva någonting så måste jag bara säga att jag ogillar malin just nu som har blivit sjuk!


Har jättejätte ont i huvudet och vill bara gå och sova, men då såg jag att kanal 5 visar timrå matchen och den måste jag se. Jag behöver även träna på engelska provet, vilketjag ska göra nu.


Puss

ps. man kan inte tro att du är den ålder du egentligen är.

Av sandra - 2 april 2008 20:35

Imorse när jag kom ner på skolan så sa micke " vi har redovisningen nästa vecka " tack sa jag som hade kunnat legat kvar och sovit! Men mitt humör vändes ganska fort för jag ligger på ett starkt VG i historia och så bestämde jag mig för att om jag fick ig på bransch och produktkunksap så skulle jag hoppa av kursen, dock så hade jag fått mellan vg+ och mvg -, hur det gick till kommer alltid vara en gåta för mig. Men jag är nog fortfarande ganska duktig i skolan.


Sen gick jag och sandra på bite line, mysigt! och efter det traskade jag hem till mormor där jag har fått stått ut med ett och annat, var brevet du skickade ett april skämt?! Skit kul att höra det istället för "men vad roligt att du har börjat med körkortet, hur går det" Nej hur hemskt det än låter så klarar jag mig utan familjen på skönsmon!


Nu ska jag plugga lite engelska innan jag ska sova, är så himla trött!

puss!

Av sandra - 1 april 2008 14:36

YES! nu är jag äntligen klar med religionsuppgiften, nu ska jag bara öva lite på den innan jag tar itu med de sista uppgifterna på bransch och produktkunskap. Sen ska jag plugga på religionsprovet, engelska provet och de där produktkunskaps provet.


Imorse ställde jag klockan på 10, men när den ringde så orkade jag verkligen inte kliva upp utan sov till 12 istället. Hade kunnat legat kvar men jag behöver verkligen plugga undan lite uppgifter.


Magen kurrar och jag vet inte vad jag ska hitta på att göra för mat idag, kanske vi ska äta falaflar. Ska iväg på personalmöte ikväll och sen när jag kommer hem så ska jag duscha och sedan är det raka vägen till sängen. Är så himla trött nu förtiden så jag vet inte vad det är med mig.  Börjar slarva med allting nu, maten, träningen och sömnen. Det som är de viktigaste för mig, bra jobbat Sandra!


Nu ska jag hämta bransch och produktkunskaps boken och hitta lite att käka.

Pussar!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se