Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig något som tar mig någonstans

Av sandra - 17 maj 2008 21:10

God kväll

Usch vad jag är trött och känner mig äcklig! Innan jag gick hem idag så var jag så hungrig så jag köpte lite mag, men nu ångrar jag det för det är så äckligt flott och blä, imorgon ska jag göra min egna sallad tror jag. Sen behöver jag verkligen börja träna, en promend eller joggingtur om dagen!


Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig under täcket och läsa lite tror jag.. Om ingen kommer och våldgästar mig inatt så hade jag tänkte somna tidigt.


Hmmmm, det kom in en person förut och jag tänkte fasen vad jag känner igen honom. Sen stog jag och funderade på vem fan det var, innan jag kom på vem du var och jag fick ont i magen. Men gud vad hemskt det är när man inte kan placera människor i huvudet.


Nu väntar som sagt sminkborttagningen, eller ansiktsborttagningen som jag brukar kalla den.


God natt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se