Direktlänk till inlägg 21 maj 2008

en dag kommer jag och du verkligen bli gamla, men jag älskar dig nu

Av sandra - 21 maj 2008 08:01

Idag är det onsdag och innan jag skriver något annat så måste jag säga grattis till min kära fader som fyller år idag, grattis! Sen är jag tröttare än tröttast och kommer nog slumra till där i tandläkarstolen idag, usch jag är orolig men ändå inte orolig. Vill bara ha den där himla sprutan överstökad!


Igår var det riktigt mysigt, först god mat och jag fick reda på en hel del trolleritrick, och sedan när mormor kom så käkade vi räkor och efter de spelade vi lite tennis och bowling, skit kul när mormor är med. Men kunde inte somna förren vid 1 för jag har så himla mycket tankar just nu, och det märks när jag sover för allting jag oroade mig för igår drömde jag om inatt, och det är en hel del.


Ska borsta tänderna nu och sedan är det väll dags för ett stycke religion.

kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se