Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

för en lång lång tid

Av sandra - 25 maj 2008 21:58

När någon liten unge har gjort illa sig på dagis så brukar vi säga att vi tar det onda och kastar till någon planet, och det brukar fungera psykist för dem. Och just nu så önskar jag att jag kunde göra det på dig, ta tag i det onda och kasta det långt härifrån, för vi förtjänar inte det här.


Mamma ringde nyss och berättade att de var påväg hem, det kändes konstigt att höra hennes röst och ännu konstigare ska det bli när hon kommer hem och allting fortsätter som vanligt igen.


Förresten jag är inte blond, utan grå/blond. Undra vad mamma kommer att säga när hon kommer hem?! Kanske bäst att platta håret nu så det ser normalt ut så hon inte får någon större chock i alla fall.


Så ska platta håret nu och sedan mysa ner mig framför en film, imorgon ska jag redovisa engelskan för hela florist 2an och när jag har gjort det så kommer jag vara riktigt stolt över mig själv. Dels för att jag vågar presentera filmen inför "okända" personer och för att det är de allra sista jag gör och det är något "stort".


God natt allihopa, pussar!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Frida.G

27 maj 2008 16:15

Så söt du ! Haha ja men förhoppningsvis går den att laga. Puss :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se