Direktlänk till inlägg 13 juni 2008

för jag har tagit studenten fyfan vad jag är bra

Av sandra - 13 juni 2008 20:41

Igår tog jag studenten, trevligt va? Det tycker jag. Dagen började halv 7 i busbacken och sen gick vi hem och hittade solstolar som vi tog med oss hem! Efter många timmar så vandrade vi ner till ip och där satt vi och väntade på att klockan skulle gå, när vi skulle börja få betygen så började jag gråta som bara den, det gick inte att stoppa dem. Men det är tråkigt att inte ha någon klass att gå tillbaka till. Sen blev klockan 1 och vi kunde äntligen springa ut! Massa tårar och kramar och rosor blev det innan vi klev upp på lastbilen..


Samtal mellan mig och syster

syster: såg du vad fint vi har gjort?

jag: ja med björkarna ja`?

syster: nej men kolla till vänster i fönster

jag går och kollar till höger

syster: men på taket

jag kollar upp på taket i mitt rum

syster: men taket utanför balkongen! Hur mycket har du druckit?

 bilden där nere visar vad hon menade!


Nu sitter jag och väntar på att alla ska komma hit hem, vi ska nämligen vara här hemma innan vi ramlar ner till stan eller till bosvedjan? Får emma bestämma så blir de bosvedjan och just nu så gör jag fan vad som helst för hon har gjort så jag är glad nu!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FYFAN VAD JAG ÄR BRA

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se