Direktlänk till inlägg 16 juni 2008

men du - du sätter höstsolen i eld

Av sandra - 16 juni 2008 20:53

I fredags var det som sagt utgång som gällde och fyfan vad roligt jag hade! Det var förfest här hemma hos mig, och sen gick vi ner till bk. Påvägen ner hann jag bada i fontänen, lägga mig raklång någonstans och jag kommer fortfarande inte ihåg vart, sen ramlade jag inne på dansgolvet för 100000e gången och fick jätte ont i svanken. Sen mitt i allt så bestämmer jag och emma att jag ska följa med till huddik på lördag morgon. Skit bra tycker jag och går hem och somnar, vaknar vid 12 och mår jätte illa, min första bakfylla någonsin, jag läser ett sms från pelle där han hade skrivit att vi ses idag. Då kom jag på att jag skulle ju följa med till huddik, ringde emma som sa att bussen gick vid 1 så det var bara att kasta sig in i duschen och försöka få i sig lite mat.. När vi kom ner till huddik så börjde det regna YES, tygskor och en tunn kofta ^^ men vi fick låna kläder av sara, sen minglade vi runt lite på balen och kollade på alla fina människor.


På söndagen så tog vi cyklarna bort till pelle, och jag trodde jag skulle dö först eftersom jag inte har cyklat på 4 år minst men det gick bra faktiskt. Hemma hos honom så kikade vi på film och myste och efteråt så höll han mig sällskap tills min buss gick, mys! Bestämde även att jag ska ner dit på onsdag och sova där så hämtar pappa upp mig på torsdag morgon, och då ska jag få åka till stlm och pussa på MIN snygging i en hel vecka!


Nu ska jag varva ner lite och smsa goproppen emilie, ska även skriva brev till någon om släktträffen. HOPPAS någon kan följa med och kolla på håkan på kvällen, kanske ska prata med Elin? Hon kan väll ändå inte säga nej till världens bästa tremänning?! Nej det kan hon inte!


Puss och kram


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se