Direktlänk till inlägg 18 juni 2008

och jag dansar med en flicka hon dansar mig galen

Av sandra - 18 juni 2008 16:07

Idag har jag varit och kört och tagit en runda på stan med Sandra. Hittade en jätte söt kofta till Adam, en svart vit med den där röda bilen från bilar på, han kommer bli så fin i den så! Hittade även en väska, ett par skor, hårnålar och örhängen till mig själv. Jag skulle vilja ha en lång kofta också men hittade ingen, så om du har sett någon längre kofta så hör av dig till mig.


Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå, vid 5 ska jag traska ner till stan och ta bussen till huddik. Där ska jag spendera min natt och imorgon fortsätter jag till Sthlm, tänk det är inte alla som får träffa världens snyggaste killar på 1 dag..


Bla bla bla, kanske ska kolla så jag har med allting, kolla igenom mejlen och plocka ihop lite innan det är dags att gå ner.


Ha en rolig midsommar allihopa, själv kommer jag vara hos storebror och gosa med Adam om jag nu vågrar röra lillälskling!


Pussar och kramar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se