Alla inlägg under juni 2008

Av sandra - 7 juni 2008 04:21

Igår skrev jag att jag skulle ta en promenad, åka ut och sola och gå på bio med Sandra. Jag har gjort allting det där förutom promenaden, istället så skickade jag sms till Emma och hoppades på att hon var här i Sundsvall och det var hon. Så efter bion som jag tyckte var ganska bra så gick vi ner till Svenssons där vi satt hela kvällen. Sen blev det en tur runt stan, fick hjälpa en irländsk kille att hitta daltons och sen gick vi på max och käkade. När båda våra mobiler hade dött så bestämde vi oss för att gå hem men hamnade på en efterfest istället.


Nu har jag nyss kommit hem, eller kom en för en kvart sedan kanske och jag hade hoppats på några få timmars sömn men vet inte om jag kommer lyckas eftersom solen lyser mellan persiennen (?). Men imorgon väntar en riktig utgång och jag längtar så!


Men mellan oss så ska jag sova nu, puss och god natt!

ANNONS
Av sandra - 6 juni 2008 11:55

Åh gud vad less jag blir nu, jag hatar att säga nej och nu blev det nej till jobbet för kanske 3e gången i rad, bara för att jag ska på bio. Det värsta är att jag kanske inte får mer samtal, Men men, imorgon hoppas jag på att få jobba iallafall, sen blir det utgång med Malin och Emma, kanske Sandra också. Det börjar bli läskigt nu för två veckor sen sa man att "om två veckor är  det studenten" nu säger man " på torsdag tar vi studenten".


Jag har ångest över mitt liv, sån jävla ångest så det finns inte. Kanske just därför jag känner att jag sviker någon när jag säger nej till jobbet, för det är de enda jag har att falla tillbaka på efter den 12 juni 2008. Och igår insåg jag att vilket jävla skit liv det är, har ingenting och måste verkligen kämpa för att få det.


Nu ska jag ut på stranden och sola. Puss

ANNONS
Av sandra - 5 juni 2008 20:51

Imorgon har jag bestämt mig för att gå upp, äta något och sedan gå en promenad runt sidsjön. Sen hade jag tänkt lägga mig ute på taket om inte vi åker någon annanstans och sen ska jag på bio med Sandra. Det är min fredag och jag slår vad om att jag bara gör en eller två saker av det jag har skrivit.


Idag har jag varit på ikea och handlat paket till Adam, bikini och en tröja åt mig och en peruk vi ska ha på mentorsdagen. Börjar även inse att om en vecka så har jag tagit studenten, en liten vecka kvar och det är ingenting. Det kommer gå lika fort som det gick när jag träffade Håkan, vilket jag förövrigt har glömt bort nu att jag har gjort. Hur fan kan man glömma bort en träff med den artist som man ser som sin idol?!


Nu ska jag äta för det har jag inte gjort sedan kl 2 idag, och så har jag lämnat in min mobil på lagning igen så jag hoppas verkligen att den inte blir fixad den här gången heller för då kan jag reklamera den.


Puss!

Av sandra - 4 juni 2008 00:04

Igår sov vi över på skolan, det var riktigt roligt och äntligen är dansen färdig. Mat från bite line och lite film blev det och vi avslutade kvällen med mycket skratt, med andra ord underbart! Fast mindre underbart blev det att vakna imorse eftersom jag fick sova i 2 fotöljer som jag drog ihop som dessutom stod snett, så min rygg mådde inte så himla bra. Inte mitt psyke heller mådde så dåligt över alla bilder och tankar jag fick, ville bara bryta ihop men bet ihop och gick hem när det blev som värst.


När jag kom hem så somnade jag och vaknade vid 2, gick upp och la mig i soffan, sen somnade jag om igen och jag måste ha sovit jätte djupt för syrran sa att hon hade försökt få kontakt på mig men jag svarade inte sen hade hon kommit och petat och knuffat i mig men jag vaknade tydligen inte, det enda jag minns är att hon skriker i örat och jag säger att jag sover.. Och jag är den som vaknar jätte lätt annars.


Så nu ska jag försöka sova lite, har lite smått ont i ryggen dels för min s.k säng jag sov i och för att jag brände mig igår, not good! Sen blir jag så jävla irriterad på vissa, om man har gått med på en förbindelse så ska man fan fortsätta också ni är så pass gamla så ni borde kunna reda ut allting!


Kolla in på den här sidan innan ni stänger ner det här fönstret;

http://www.utbildning-co.se/sv/peppa/peppa.asp


God natt!

Av sandra - 1 juni 2008 22:18

Klockan är 22.18 och termometern visar på 20 grader, är inte det fantastiskt underbart?! Har legat ute hela dagen och det har resulterat sig i att jag är lite röd här och där men det är smällar man får ta, det var till och med svalare inomhus, härligt!


Imorgon ska jag lämna in datorn och sedan har jag en massa ärenden jag ska fixa, först så ska vi fixa preseter till Tina och Micke, sen ska jag boka körlektion och en tid för massage. Jag fick ju nämligen presentkort av mamma på ett massage ställe, ÄNTLIGEN ska jag få bort alla mina knutar i ryggen och förhoppningsvis så kommer inte nerven ligga i kläm längre.


På tal om presenter så fick jag lite dittan och dattan igår, inga märkvärdiga saker utan bara nödvändiga saker. Runt 9 igår så gick jag ner till Marie och Emma och så festade vi lite, sen konstanterade vi för hundrade gången att Sundsvalls uteliv är värdelöst. När vi gick hem fick vi en norsk på kroken som sa att han hade köpt en bil för 150 000 och det var bara hans pappa som blev kåt av den, hm!


Nu ska jag sova och hoppas på att det är lika fint väder imorgon.

puss

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se