Alla inlägg under juli 2008

Av sandra - 3 juli 2008 14:41

Inatt när jag kollade på klockan så var den halv 4, oh fan vad skönt tänkte jag innan jag kom på att just den klockan gick 1 timme för fort. Men det gick bra iallafall inatt, kom därifrån kvart över 5. När jag kom hem så märkte jag att min dator har börjat krångla igen vilket jag inte tycker så mycket om eftersom jag har en hel del bilder jag inte har hunnit spara.


Igår så skapade jag en användare på en au pair sida, och idag hade jag redan fått 3 familjer som verkade tycka att jag är intressant. Oj säger jag bara, varav 1 av familjerna är svenskar som väntar tvillingar i oktober. Ge mig lite pengar så jag kan åka ner, dem bodde dessutom i Spanien med egen pool!


Idag ska jag jobba 4 timmar och sedan ska jag försöka hinna med bussen ner till huddik. Innan de ska jag hinna fixa håret, packa lite och dessutom måste jag dammsuga rummet efterosm jag spillde ut en massa smulor på golvet.


Nej bäst att börja med allting jag ska börja med, på lördag är det feest, äntligen säger jag bara och jag börjar bli riktigt taggad nu!


Puss & Kram

ANNONS
Av sandra - 2 juli 2008 13:17

Idag är det onsdag och om 3 dagar så är det lördag och då ska jag ÄNTLIGEN få stå 3 meter ifrån Håkan. Åh vad jag längtar, då ska jag få träffa dem från klassen igen. Jag fick hem studentkatalogen förut och när jag kollade på framsidan för Jb och såg när jag och Malin gick ut så känns allt så overkligt, precis som den där dagen då jag träffade Håkan Hellström.


Drömde förövrigt igår natt att jag träffade honom igen och fick åka bil med honom, men när jag vaknade upp så satt jag inte i bilen utan låg där så fint i sängen. Dock hade jag ett trevligt sällskap bredvid.


Inatt blir det till att jobba, igår slog det mig att det är ju invigning på gatufesten ikväll vilket lär resultera i jätte mycket folk!


Nu ska jag gå ut och lägga mig i solstolen igen, strålande väder är det idag och jag är otroligt nöjd med mitt liv just nu. Peppar peppar ta i trä


puss & kram

ANNONS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se